onsdag 21. juli 2010

Jobb

Venter fortsatt i spenning på min nye familie :D
I morgen skal jeg på jobb, og jeg tror jeg også skal på jobb både på fredag og på lørdag :) Masse masse penger det! Nesten tre tusen bare på en helg! Det sier vi ikke nei takk til. Gud! har sittet å regnet på hvor mye penger jeg kommer til å bruke den første mnd. Og det er ikke lite, skal jeg si deg! Det går i hvertfall 8-9 tusen kroner! Synes det er mye jeg! Men hva har man ikke jobb for?



3 kommentarer:

  1. Hvordan klarte du å regne det ? : O hahah, det var sånn evig mye ! Jeg skal prøve å ikke shoppe så mye i NY jeg, for jeg vet det blir masse shopping så fort jeg kommer frem til familien også .. : )

    SvarSlett
  2. Tenker på kjøp av ny mobil og pc, og stuff like that :) går fort med tusenlappene da!

    SvarSlett
  3. Det gjør det : ) men tenk på at tusenlappene ikke går like fort der borte, jeg skal f.eks også kjøpe ny mobil, og jeg har funnet en LG, med querty-sideslide tastatur, til 59 dollar med kontantkort... Her i norge ville den telefonen kostet nærmere 2000 kroner med kontantkort ! Også skal jeg kjøpe kamera, i norge koster kamera kittet alene 5-7 tusen, men jeg har funnet samme kamera til 5 tusen ($499) og da følger det med veske og minnekort også ! Noe som i seg selv her i Norge er dyrt :)

    So me like USA and cheap stuff :)

    SvarSlett